VEGYTISZTÍTÁS

Pakson egyedüli FELVEVŐHELYKÉNT közvetített szolgáltatással nálunk adhat le tisztításra ruházatot és lakástextil. A teljeskörű mosodai és vegytisztítás partner cégeink éves tapasztalattal, professzionális technológiával és kiváló szakemberekkel garantálja, hogy kedves ruhái, lakástextiljei mindig kifogástalan állapotban kerüljenek vissza Önhöz! GARANCIÁVAL!
 
Cégünk komplex szolgáltatást nyújt cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt ebben a formában már több mint 5 éve, akár 1 vagy 100 darabról legyen szó. Előnyünk, hogy egyszerre tudunk kedvező áron minőséget nyújtani ruhajavítás, mérték utáni ruhakészítés, vegytisztítás, mosás, vasalás, szőnyegtisztítás, bőrtisztítás, javítás területen így költséghatékonyabban és gyorsabban teljesülnek az Ön igényei.
 
Minőségi vasalás, mosás, tisztítás, ruhajavítás, varrás, rövid határidővel, kedvező áron, több éves tapasztalattal, garanciával (amit a KRESZ cimke engedélyez! Ennek hiányában a felelősség a megrendelőt terheli! ) 
Ha már elege van a sok szennyesből válassza mosás szolgáltatásunkat.
Ha nem akar többé a vasalással foglalkozni akkor Önnek a vasalás szolgáltatásunkat ajánljuk.
Vállaljuk kényes anyagok, kabátok, öltönyök, kosztümök tisztítását is.
Lesett egy gomb, elszakadt, vagy meg kellene varrni ruháját? Ezt is el intézheti a RUHASZERVIZBEN!

Vegytisztítás, mosás

Vállalási határidő : 5 munkanap
Partner cégünk ezt a szolgáltatást korszerű, számítógép vezérelésű, környezetkímélő, zárt rendszerben dolgozó vegytisztító géppel végezi. A vegytisztítást száraz tisztításnak is szokták nevezni, mivel a vegytisztítógépből tisztán kikerülő ruha száraz, nem nedves, mint a mosás után.
Általában ezt a tisztítási módszert alkalmazzák a felsőruházati termékek (öltönyök, szövetkabátok, szövetnadrágok, kosztümök, gyapjú termékek, alkalmi ruhák, stb.) és a lakástextilek (sötétítő függönyök, ágytakarók, bútorhuzatok) tisztítása során, amennyiben az azt előállító cégek is ezt ajánlják a textil KRESZ révén. Ezek a termékek a víz és a sulykoló hatás következtében elveszíthetik tartásukat, rugalmasságukat, állagukat, filcesedhetnek, megváltoztathatják méreteiket, ezért javasolt ezeknél a textilkímélőbb vegytisztítás. 
 
Női és férfi ruházat tisztítása

Öltöny, nadrág, selyem nadrág, rövid nadrág, zakó, selyem blézer, blézer, szoknya, rakott szoknya, miniszoknya, mellény, steppelt mellény, műszőrme mellény, rövid kabát, hosszú kabát, átmeneti kabát, ballon kabát, műszőrme kabát, szőrmével bélelt ballon kabát, szabadidő ruha, szabadidő nadrág, toll kabát, sí kabát, sí anorák, sí dzseki, sí öltöny, ruha, estélyi ruha, menyasszonyi ruha, , selyem overál, talár, reverenda, pulóver, angóra pulóver, kasmír pulóver, selyem blúz, női blúz, ing, 

Lakástextil 

Függöny, dekor sötétítő, ágytakaró, matrachuzat, hálózsák, paplan, párna.

Kiegészítő ruhadarabok tisztítása

Kötény, baseball sapka, öv, csokor nyakkendő, kesztyű, sál, nyakkendő stb.

Vegytisztító szolgáltatásunkkal vállaljuk minden olyan kényes anyag tisztítását, amelyet lehet mosógéppel tisztára varázsolni. A függönyök, kabátok, öltönyök és zakók vegytisztításán kívül vállaljuk a sí- és snowboard ruházatok (nadrágok és kabátok) tisztítását is. A vegytisztítás során mindig az adott ruhaanyagnak leginkább megfelelő tisztítási eljárást választjuk, hogy a ruha anyaga a tisztítás során egy kicsit se sérüljön.  

A gépi tisztítás előtt az esetleges foltokat célirányosan megválasztott folttisztító szerekkel kezelik.
A tiszta, foltmentes ruhaneműt vasalás után szépítő finiselésnek vetik alá.
A göböket, bolyhokat eltávolítják, a textília felületét – amennyiben olyan jellegű az anyag – lazára bolyhosítják, a gyapjúkelméket gőzkefével újjáélesztik.
A nadrágokba az élt vasalópréssel rögzítik, mely ennek hatására tartósabb lesz, mintha csak vasalnánk bele. A megújított ruhákat viselésre kész állapotban adják át. Esetenként előfordul, hogy a gombok nem tűrik a vegytisztítást, ilyenkor a gépi kezelés előtt leszedik azokat, de kiadás előtt minden esetben visszavarrják.
Üzletünkből vállfára téve vihetik el kedves megrendelőink!  

Bio tisztítás

Vegyszermentes ruhatisztítást is vállalunk, amely főleg az allergiásoknak jó hír, hiszen a természetes alapanyagokkal történő ruhatisztítás nem okoz irritációt az arra érzékeny bőrűeknél.  

Gyapjú ágynemű speciális tisztítása

A gyapjú (birka, bárány, láma, kasmír) ágyneműt az anyagában lévő gyapjúviasz (lanolin) védi a szennyeződésektől, ezért elég évente egyszer tisztítóba elhozni, ahhoz friss, tiszta legyen. Óvja értékes ágyneműjét.
Bízza szakemberre a tisztítást!

Tollal töltött ágynemű tisztítás, készítés

Vállalási határidő: 10 munkanap
EZT a szolgáltatásunkat szerződött partnerünk végzi, heti szállítással.
Érdemes a tollágyneműt rendszeresen tisztíttatni, ugyanis így megszabadulhatunk a felgyülemlett portól, ezáltal elkerülhetjük az esetleges allergiás tüneteket. A szakszerű tisztítás eredményeképpen, mely a toll és az angin szétválasztása után külön-külön történik, az ágynemű visszakapja eredeti teltségét és könnyedségét. A kispárnát félévente, a nagypárnát évente, a paplant nagyjából ötévente ajánlatos szakszerű tolltisztító üzembe vinni. Az otthoni mosás nem javasolt, hiszen a mosógépben nem megoldható a toll és az angin külön tisztítása, továbbá nem áll rendelkezésre speciális mosószer a toll tisztításához, a szárítógép pedig igencsak összetörheti a tollat. A tolltisztítás lépései: (1) kivesszük a tollat az anginból; (2) a gép különválasztja az ép tollat és pelyhet a törmeléktől; (3) toll mosása következik környezetbarát biológiai gőz segítségével; (4) szárítás és visszatöltés. A párnatoll tisztítása közben – a toll minőségétől függően – 10-25% súlyveszteség léphet fel, amely a törmelék kiválasztásából adódik. Ezt a visszatöltés során pótoljuk.
TOLLPÁRNA
A toll teljesen természetes anyag, rugalmas, és mégis tartást biztosít. A megfelelő mennyiséggel töltött párna anatómiailag tökéletesen alkalmazkodik a nyak és a fej formájához. A párna tollbiztos anginból készül, így a töltet nem tud átjönni az anyagon, mégis lehetővé teszi a légáteresztést. Mindenki könnyen meg tudja állapítani a tollpárnája állapotát. Jó állapotúnak mondható, ha például a felrázott párnát tenyerünkkel lenyomjuk, és kb. 31 %-ig azonnal visszakapjuk a párna eredeti állapotát. A libatoll, – mely az összes toll közül a legrugalmasabb – ha frissítő kezelést kap, akár 100 évig is használható. Érdemes hát karban tartani az ágyneműjét, sokszor szellőztetni, azonban a tűző napra kitenni tilos, mert ekkor megég a toll és könnyen összetöredezik. A tisztítást bízza szakemberre.
PEHELYPAPLAN
A 100% pehelyből készült paplan megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. Rendkívül puha és selymes tapintású és légiesen könnyed. Alvás közben lágyan körbeöleli a testet, és mégsem nehezedik rá. A különösen hűvös szobában is meleget biztosít. A pehely hőtartó és hőszigetelő képessége kimagasló. A paplan kazettás kivitelben készül, így egyenletes meleget biztosít. Az év minden szakában használható a töltősúly megfelelő változtatásával. A pehelypaplan értéket képvisel, nem csoda hogy sok háztartásban található nagyszülői ágynemű. Érdemes karban tartani és akár 100 évig is használható. A tisztítást bízza szakemberre.

Tisztítassa meg évente! A használtból újat varázsolnak ezzel az eljárással, a tisztítás során por és atkamentesítés történik.
Az Ön ágyneműjének toll tartalma ne keveredhet más megrendelőével

Készítessen egyedi, atkamentes 100 %-ban természetes anyagú örökös ágyneműt:
– készítéskor kizárólag jó minőségű magyar pelyhes libatollat, félpelyhet vagy pelyhet használnak olyan összetételben ahogyan Ön szeretné,
– a termékeik 100 % tollbiztos angint használnak.
GARANCIÁVAL!
Választható nyers vagy színes angin.

Impregnálás-speciális plusz szolgáltatás

Bármelyik tisztítási szolgáltatás mellé kérhető. a nedvesség lepereg az anyagról, megnő a textíliák nedvességgel és a szennyeződésekkel szembeni toleranciája. Szennyeződéseknek ellenállóbb lesz.

Munkaruházat speciális tisztítása

A szerviz- és munkaruházatot gyakran használják szélsőséges körülmények között. Megfelelő szerekkel tisztítjuk és és fertőtlenítjük. Cégeknek mennyiségi ár kedvezmény! Próbamunka és egyedi árajánlatért keressen minket. 

Vendéglátó, szállásadó textíliák mosása

Éttermek, vendéglők, szállodák, hotelek, panziók nagy mennyiségű ágyneműik tisztítása, fertőtlenítése, vasalása partner cégünk szakszerű munkájával. A mennyiség függvényében egyedi díjszabást tudunk biztosítani.

Professzionális függöny mosás, tisztítás, vasalás

Bármilyen alapanyagú fényáteresztő és fényzáró függönyök, dekor, minőségi tisztítása, vasalása rövid határidővel. 

VASALÁS

Ha már Ön is unja a vasalást vagy csak nem marad ideje a mosott ruhák vasalására, akkor vegye igénybe vasalás szolgáltatásunkat!
Profi szakemberekkel, ipari, nagy teljesítményű vasalókkal várjuk kedves megrendelőinket!
vasalunk ágyneműt, inget, pulóvert, zakót, díszpárnát, huzatot, törölközőt, székhuzatot, szoknyát, kabátot, sőt még terítőt és abroszt is!
A megrendelők ruháit és textil anyagait külön, elszeparáltan, állatmentes steril környezetben vasaljuk, majd azokat az elszállításig (vagy házhoz szállításig)zárt rendszerbe tároljuk.