MÉRTÉK UTÁNI RUHAKÉSZÍTÉS

Egyedi méretre készített női ruhák tervezése, kivitelezése

Több mint 28 éves női ruhakészítői pályafutásom során női szabó mestervizsgát tettem és megszámlálhatatlan ruha, szoknya, nadrág, kosztüm, kabát és ballagási kosztüm, örömanya ruha, koszorúslány, menyecske, menyasszonyi ruha került ki a kezem munkája által a helyi és kistérségben élő lakosság megelégedettségére. A ruhatervezés és készítés egy csodálatos alkotó tevékenység. Egy papírlapon megrajzolt néhány skicc, a megrendelőről vett pontos méretek, a megfelelő alapanyag, kellék, díszítés kiválasztása, szabásminta szerkesztés, a pontos szabás, a minőségi varrás és vasalás technológia sok éve a mindennapjaim része. Folyamatosan tartok kis csoportos szabás-varrás hobbi tanfolyamokat, ill. magam is részt veszek továbbképzéseken.

Fontosnak tartom azt, hogy legyenek olyan példaképek a fiatalok számára is, akik itt élnek és alkotnak közöttük. A kitartó szorgalommal végzett munka meghozza gyümölcsét.

 Gyermekkori álmom valósult meg, mikor a lehetőséget kaptam tervezőként bemutatni 2017. novemberében a 19. Budapest Fashion Week-en „Harmóniában a természettel” 9 db-ból álló innovatív, egyedülálló alkalmi ruhakollekcióm – melynek inspirációját Czakó Balázs különleges hazai és Izlandon készült tájfotói adták-  amit a közönség és a jelenlévő média is kiemelt figyelemmel kísért.

 Azóta  több különleges megrendelés érkezett tájfotókból tervezett és mérték utáni egyedi ruhakészítésre .A legnagyobb elismerése,hogy ezzel a kollekcióval meghívást kaptam a 2018.áprilisi NEW YORK-i FDC-fashion jótékonysági  divatmutatóra Ugyanekkor zajlott a XX. jubileumi BFW a Gundel étterembe ahol  a „ Magyar csodák „ 14 db-ból álló új kollekcióm vett részt. Hálás vagyok mindezért.

Mi is lehet annál nagyszerűbb érzés, mint ÖNRE szabott, személyiséghez illő ruhát viselni? Álmodja meg én megvalósítom!

Minden nő álma, hogy a színek, formák, anyagok, fazonok, stílus összhangban legyen a ruhatárában.

Amennyiben 

– az ÖN számára  a konfekció nem megfelelő, nem szeretné, hogy az a ruha jöjjön szembe az utcán amit ÖN visel,

– tudja milyen ruhát szeretne, de nem talál az üzletekben az igényeinek, alkatának megfelelő darabot,

– szereti a változatos és kreatív megoldásokat, akkor a legjobb helyen jár!